Blogtour Wat niemand zag

KokBoekencentrum organiseert regelmatig en met plezier blogtours voor onze boeken. Bij een blogtour worden 10 bloggers of bookstagrammers geselecteerd om deel te nemen. Als beloning voor de blogtour ontvangen de bloggers op de verschijningsdatum ook een fysiek exemplaar van het boek. Wij delen dan de posts (voorzien van de tags #kokboekencentrum en @groeien.en.geloven) en content op onze social media en via onze website.

Hoe neem je deel aan een blogtour? Wij plaatsen een oproep op ons Facebook- en Instagramaccount. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@kokboekencentrum.nl met in het onderwerp Blogtour Wat niemand zag. Zet in je mail altijd de naam van je blog of bookstagram-account, of voeg een linkje toe. Aanmelding zonder accountnaam of link worden niet in overweging genomen.

Insert Image

Wat al de waarheid zoveel gevolgen heeft?

Dit is het indrukwekkende levensverhaal van Naghmeh Abedini Panahi. Naghmeh krijgt een islamitische opvoeding, maar komt onverwachts tot geloof en trouwt met Saeed Abedini, predikant van een Iraanse ondergrondse kerk. Als Saeed in de gevangenis belandt, zet Naghmeh alles op alles om haar man vrij te krijgen. Maar als ze besluit de vreselijke waarheid over haar man te delen, wordt ze door voormalige aanhangers in de steek gelaten.

Nu zet Naghmeh zich in voor vrouwen die te maken hebben met misbruik. Het verhaal van Naghmeh is het verhaal van een gewoon moslimmeisje dat door God wordt gered en door Hem wordt gebruikt om Zijn evangelie te verkondigen. Het is een verhaal over vervolging, misbruik, echtscheiding en Gods verbazingwekkende genade door dit alles heen.

Naghmeh Abedini Panahi is spreker, bijbelleraar en directeur van de Tahrir Alnisa Foundation (TAF), een organisatie die misbruikte vrouwen helpt ontsnappen uit en herstellen van religieus gemotiveerd geweld.

Instagram: @naghmeh_panahi